Onze kelder was tamelijk , dus hadden we nog enkele dagen in Champagne voorzien om de stock aan te vullen
1
du pain - du vin - .....
2
verzicht
3
De druiven zijn klaar voor de pluk
4
5
Na de kou eidenlijk een selfie van ons in de warmte
6
Picknick in de champagne streek
7
Een glaasje proeven ,,,
8
Na enkele kleine boeren bezoeken we ook een groot champagnehuis : deze keer is het Mercier
9
Iemand een flesje
10
Flesjes on the move
11
Ook hier wordt de Franse monnik Dom Pérignon vereerd
12
Eugene Mercier, de oprichter van het huis, begon aan het graven van zijn geweldige kelders in 1871. Het kostte 6 jaar om 18 kilometer ondergrondse kelders te…
13
Na de rondleiding ... een lekker drankke
14
Sloefie, Mimi en Honey genieten mee van onze lunch
15
Samen letten ze op de weg
16
Als het te warm wordt, kruipen Honey, Mimi en Sloefie weg.